Laden…

Bespaar met BEB

Betaalt u teveel voor uw eigen bijdrage? Doe de scan.
Bespaar Scan

Wat anderen zeggen over BEB

Heleen Verspoor met haar moeder in Woonzorgcentrum De Heemhaven in Heemstede:

“Mijn nu 92-jarige moeder kon niet meer alleen thuis wonen en verhuisde naar een woonzorgcentrum. Mijn moeder had haar huis verkocht en betaalde op basis van haar vermogen erg veel aan het CAK voor haar eigen bijdrage. Het CAK berekent de eigen bijdrage namelijk op basis van het inkomen en vermogen van twee jaar terug. Mede door die hoge bijdrage slonk haar vermogen echter snel. Daar ging het fout. Inmiddels was haar vermogen een stuk lager, maar de eigen bijdrage bleef zo hoog. Bespaar Eigen Bijdrage zocht het voor ons uit, met resultaat. Mijn moeder kreeg duizenden euro’s terug en betaalt nu een veel lagere eigen bijdrage. Inmiddels is haar vermogen nog verder geslonken. Dus laten we ook voor dit jaar haar eigen bijdrage weer naar beneden aanpassen.”

 

Jasper Akkerman met Oma in verzorgingshuis De Rijp in Bloemendaal:

“Omdat mijn oma niet meer alleen thuis kon wonen is zij verhuist naar verzorgingstehuis De Rijp hier in Bloemendaal. Voor de verzorging in De Rijp moet maandelijks een eigen bijdrage betaald worden aan het CAK . De kosten waren zo hoog dat wij na een paar jaar bang waren dat ze niets meer zou overhouden. Gelukkig heb ik haar kunnen helpen , wij hebben geld terug gekregen van het CAK en ook de maandelijkse kosten voor de verzorging nu zijn omlaag gegaan.”

 

Feedback van geholpen klant de heer Walhof:

Afbeeldingsresultaat voor logo kbo pcob“Na het lezen van het artikel in het blad KBO-PCOB over besparing op de hoge eigen bijdrage aan het CAK, ben ik in zee gegaan met uw bureau BEB. De samenwerking verliep prima en ik kreeg over 2018 door uw inspanningen duizenden Euro’s teruggestort van het CAK. En dit was alleen nog maar over 2018! Jammer dat het CAK dit zelf niet goed berekent; zij hebben immers de gegevens van mijn financiële situatie ook ter beschikking! Een automatische verrekening aan het einde van het jaar zit er ook niet in. Schandalig eigenlijk. Degene die gewoon trouw zijn/haar rekeningen aan het CAK betaalt kan zichzelf dus enorm tekort doen. Hartelijk dank voor de prettige dienstverlening op vertrouwensbasis, en succes met uw verdere inspanningen!”